Paintball, Elämyssaunat,polttarit ja TYHY- toiminta

Jännitystä päivään!


Tule viettämään vauhdikas paintball-päivä porukalla Mummolan metsäradalle. Paintball, eli värikuulasota kantaa monta nimeä ja tarjoaa mahtavat jälkitarinat saunan lauteilla kerrattavaksi.

Esimerkiksi lipunryöstön säännöillä vauhdikas peli sopii kaiken kuntoisille. Taktiikka on tällöin suuressa osassa, joten onnistunein strategia saattaa ratkaista voiton. Peli sopii siis loistavasti liikuntamuodoksi myös naisille.Pelipaketti sisältää maastopuvun, hanskat, maskin sekä aseet. Pelin kesto sopimuksen mukaan (yleensä n. kaksi tuntia).
Peruspelaaminen on säännöiltään helppoa: osuma maalaa pelaajan ja poistaa tämän pelistä taukopaikalle odottamaan pelin loppuratkaisua. Peli päätty esim. onnistuneeseen lipun ryöstöön tai kun toisen joukkueen kaikki pelaajat on pudotettu pelistä.

Erät kestävät keskimäärin n. 15-20 min. Pelialueella on taukopaikka/päämaja penkkeineen, jossa voi huoltaa niin kaluston kuin pelaajatkin.
Suositeltava alaikäraja pelaamiselle on Mummolassa 16 vuotta. 15-16-vuotiaat voivat pelata huoltajan kirjallisella luvalla ja alle 15-vuotiaat huoltajan kirjallisella luvalla ja täysi-ikäisen pelaajan valvonnassa.

Hinta: 30 € / hlö, sis. varusteet ja 100 ammusta (Lisäammukset 15€ / 500kpl). Pienin ryhmäkoko vähintään neljä pelaajaa. Peliaika n. 2h.

HUOM! Meiltä löytyy erikseen myös junnubaintball aseet pienemmille lapsille! Hintaan 18e/lapsi. Soveltuu esim. synttäriohjelmaksi!
Ennakkotilauksella hyvissä ajoin pelivälineet löytyvät tarvittaessa isommallekin porukalle. Vuokraamme laitteita myös ulosvuokrauksena.

Mummolasta löytyy myös vuokrasauna vaikka TYHY- tai polttariporukoille! Lue lisää:

HUNAJASAUNA:
Tunnelmallisessa navettasaunassa odottaa saunojia raikas hunaja-sitruuna juoma.
Saunassa on tarjolla iholle levitettävää hunajaa, sekä peseytymiseen hunajasaippuaa.
Tilat on koristeltu kauden kukkasin ja teemaan sopivin koristein. Pyyhkeiden vuokra sis. hintaan.
Hinta 200 e/(ryhmä, max 10 hlö)
Saunan yhteyteen voit tilata myös ruokailun, iltapalan, tai vaikkapa makean hunajaisen herkun kahvin kera, (omat saunajuomat sallittu). Kysy lisää!
YRTTISAUNA:
Saunominen aloitetaan nauttimalla yrteistä ja marjoista valmistettu raikas smoothie.
Jokaiselle saunojalle on valmistettu oma rentouttava kukista ja yrteistä valmistettu jalkakylpy.
Peseytymiseen on varattu tuoksuvaa yrttisaippuaa ja ihon voiteluun yrttiöljyä.
Tilat on koristeltu kauden kukkasin ja teemaan sopivin yrtein. Pyyhkeiden vuokra sis. hintaan. Hinta 200 e.
Saunan yhteyteen voit tilata myös ruokailun tai vaikkapa yrttisen lohipiirakan kahvien kera. (omat saunajuomat sallittu) . Kysy lisää!

MORSIUSSAUNA:
Morsiussaunan rituaaleihin annetaan ohjeistus etukäteen morsiamen ystävälle (saunamestarille).
Sauna on valmiiksi lämmitetty leppoisaksi ja tuoksuvaksi.
Tilat on koristeltu teemaan sopivasti.
Pyyhkeiden vuokra sis. hintaan.
Hinta 200 e.
Saunan yhteyteen voi tilata vaikkapa herkullisen iltapalatyyppisen buffetpöydän tai tuoda omat eväät (omat saunajuomat sallittu) Kysy lisää!
VIHTASAUNA:
Tunnelmallisessa navettasaunassa saunojia odottaa ihana koivun tuoksu! Jokaiselle saunojalle on varattu oma vihta/vasta. Peseytymiseen löytyy koivutuotteita.
Jos haluaa vaikka aluksi pulahtaa uimaan, ranta on n. 200 m päässä saunalta. Pyyhkeiden vuokra sis. hintaan.
Hinta 200 e.
Saunan yhteyteen voit tilata myös ruokailun tai tuoda vaikka omat grillattavat (omat sauna juomat sallittu). Kysy lisää!

ÄIJÄSAUNA:
Miesporukalla saunomista puusaunassa, grillailua ja chillailua! Pyyhkeet sis. hintaan. Hinta 150 e.
Saunan yhteyteen voit tilata vaikka maistuvat burgerit (omat saunajuomat sallittu).

RANTASAUNA:
kysy lisää.